Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки та Британською Радою.

8 грудня 2015 року Міністр освіти і науки України Сергій Квіт та Генеральний директор Британської Ради Кіран Дівейн підписали новий Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки та Британською Радою.

Новий Меморандум окреслює ключові сфери двосторонньої співпраці до 2019 року та грунтується на існуючому співробітництві в галузі освіти. Сторони зобов’язуються співпрацювати з метою більшої обізнаності про освітні системи двох країн, розвивати партнерські зв’язки між вищими, професійно-технічними та загальноосвітніми навчальними закладами, співпрацювати у сфері викладання та вивчення англійської мови, розширювати роботу у секторі педагогічної та післядипломної освіти.

Новий документ є особливо важливим з огляду на активну підтримку Британською Радою національного проекту Go Global, спрямованого на підвищення рівня володіння мовою в Україні.

Підписання Меморандуму відбулось в рамках візиту Міністра до Лондону для участі у Днях українських університетів у Великій Британії. (Детальніше про захід за посиланням: https://www.britishcouncil.org/education/ihe/events/ukraine-universities-day )

Міністерство освіти і науки висловлює вдячність Британській Раді за активну співпрацю та широку залученість про процесу реформування системи освіти України.