Міжнародна програма стажувань «Global Talent»

Міжнародна програма стажувань «Global Talent»

Молодь сьогодні є дуже амбіційною, прагне кращих умов життя, працевлаштування, але частовища освіта не є запорукою успіху. Адже, після закінчення університету студенти стикаються з вічною проблемою відсутності досвіду і обмежених можливостей працевлаштування. Часто роботодавці вимагають у студентів певні практичні навички роботи, але де ж їх здобути, якщо для цього потрібно спочатку знайти роботу?

Оскільки, ця проблема є досить поширена, то велика кількість молодіжних організацій шукає можливості для їх вирішення. Наприклад, молодіжна організація AIESEC пропонує унікальні умови для саморозвитку і здобуття досвіду, серед яких– міжнародна програма професійних стажувань у сфері викладання «Global Talent».

Основна цінність програми – це те, що попередній досвід роботи є необов’язковим, ти здобудеш його безпосередньо під час стажування. Основними вимогами для участі у програмі є знання англійської мови на високому рівні та вік від 20 до 29 років.

Від стажування ти отримаєш неоціненний досвід роботи, кращі можливості для майбутнього працевлаштування, адже отримання диплому про вищу освіту часто є недостатнім, а міжнародний досвід дуже цінується роботодавцями.

Побувати за кордоном – цього прагне чи не кожен студент. З організацією AIESEC в тебе є не тільки нагода побувати в одній з екзотичних країн світу, а також там жити і працювати. Це не тільки шанс розвинути свої професійні здібності, отримати практичний досвід роботи, а також — вдосконалити англійську мову і покращити свої соціальні навички. Крім того, можна вивчати мову країни, в якій ти перебуватимеш на стажуванні, познайомитися з культурою іншої країни, знайти нових друзів.

Проходити стажування можна в таких країнах, як Туніс, Єгипет, Марокко, Мексика, Бразилія, Туреччина, В’єтнам, Індія, Китай. Під час міжнародної програми професійних стажувань «Global Talent» виплачується заробітна плата, що становить необхідний мінімум для перебування в іншій країні (проживання та харчування, транспорт). Стажування триває від 3 до 12 місяців.

Стажування від AIESEC — це унікальний шанс покинути зону свого комфорту, отримати враження, які залишаться з тобою на все життя. На даному стажуванні ти гарантовано отримаєш досвід, який докорінно змінить твоє життя та світосприйняття. Адже, молодість – це найкраща пора, коли навколо тебе багато можливостей. Тому не пропусти свій шанс, дій! Розпочни свій міжнародний досвід з викладання!